Procés de compra a la botiga

  1. Un cop triat el producte i feta la compra dels articles desitjats, efectuareu el pagament a la botiga i se us entregarà la factura (de color blanc),  juntament amb una còpia (de color blau). En el cas que sigui autoservei (preus emmarcats en taronja), haureu d’anar a buscar els articles al magatzem, que es troba a 500 m de la botiga, on haureu d’entregar el full blau als empleats (és un pas indispensable, ja que sense el full blau no se us entregarà cap article). Els nostres empleats us ajudaran a carregar els articles al vehicle.
  2. Si la compra és amb el transport inclòs sense el muntatge (preus emmarcats en blau) o bé amb el transport i el muntatge inclosos (preus emmarcats en verd o en gris), buscarem un dia i una hora a l’agenda per fer-vos l’entrega dels productes, per un import mínim de compra de 300 €
  3. Els descomptes es basen en l’autoservei, exceptuant alguns articles de més volum. És a dir, es fa un descompte si el client ve a buscar els articles al magatzem en lloc de sol·licitar el servei a domicili (a la pàgina anterior es detallen les diferents combinacions possibles de preus i els tipus de descomptes, que després trobareu especificats a cada producte, al nostre catàleg, al web o a la mateixa botiga).

Procés de compra online

  1. Entreu al nostre web www.kitdescans.com, en el qual trobareu tots els nostres productes, amb les mides i els preus.
  2. Trieu els productes que vulgueu i afegiu-los a la cistella de pressupost.
  3. Un cop afegits tots els productes a la cistella podeu revisar la mateixa i realitzar la demanda del vostre pressupost, seguint tots els passos indicats.
  4. Un cop reben el pressupost, el nostre personal comprovarà que tinguem tots els productes disponibles en estoc. Si és així, se us enviarà un correu amb la factura i un enllaç perquè pugueu efectuar el pagament amb la targeta de crèdit. Si voleu sol·licitar el pagament a la botiga, us podeu posar en contacte amb nosaltres per e-mail a info@kitdescans.com .
  5. Un cop efectuat el pagament, se us facilitarà un codi o un albarà des de la nostra botiga perquè pugueu anar a recollir el gènere al magatzem, en el cas que sigui autoservei (preu emmarcat en taronja). Si la compra és amb el transport inclòs sense el muntatge (preus emmarcats en blau) o bé amb el transport i el muntatge inclosos (preus emmarcats en verd o en gris), buscarem un dia i una hora a l’agenda per entregar-vos els productes, per un import mínim de compra de 300 €.

Compra amb el transport inclòs sense el muntatge o bé amb el transport i el muntatge inclosos:

Només en els preus emmarcats en color blau (amb el transport inclòs sense el muntatge) o emmarcats en verd (amb el transport i el muntatge inclosos), per un mínim de 300 euros de compra.

Finançament:

Podeu finançar la compra a través de Crèdit Fàcil amb totes les entitats bancàries del Principat d’Andorra. Se us farà un pressupost i s’esperarà la conformitat de la vostra entitat bancària a l’autorització del crèdit. A partir d’aquest instant, ens posarem en contacte amb vosaltres perquè recolliu el gènere al magatzem o us el portarem a domicili, en el cas que la compra sigui amb el transport inclòs.

Garantia:
Les garanties són les que especifica cada fabricant. Trobareu un full a dins de cada paquet en què se us explicaran les garanties de què disposa l’article.

Horaris de la botiga i el magatzem:
Consulteu el nostre web o contacteu amb nosaltres a la botiga, al número 860 024, en cas de dubtes sobre dies festius (nacionals o locals) o bé vacances.

Producte afegit a la llista de desitjos
Product added to compare.